Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sponsor

26 Aralık 2012 Çarşamba

LFS Skin ( Kaplama ) Nasıl Eklenir ?


1) Öncelikle indirdiğiniz dosya .zip uzantılı ise dosyayı açabilmek için Winrar programını bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir. Eğer gerekli olan programa sahipseniz indirdiğiniz dosyayı masaüstünüze çıkartın.
(Eğer bilgisayarınıza indirdiğiniz dosyanın uzantısı .jpg ise bu adımı geçebilirsiniz .)

2) 
Otomobilin sağ ve sol tarafı, tavanı ve tamponlarının ayrı ayrı çizildiği .jpg uzantılı (resim dosyası) kaplama dosyasını kopyalayın.
3) Bilgisayarınızda LFS‘nin yüklü olduğu klasörü açın.(Masaüstündeki LFS simgesine sağ tıklayıp “Özellikler” dedikten sonra “Dosya Konumunu Aç” diyerek bu klasöre gidebilirsiniz.) 

4) “data” isimli klasöre ve sonrasında “skins” klasörüne girin ve kopyaladığınız .jpg uzantılı resim dosyasını buraya yapıştırın.
5)Değişimi onaylayın ve oyunu açın.Oyun başlangıcında kopyaladığınız .jpg uzantılı resim dosyası kendi okuyacağı format olan .dds formatına dönüştürülerek skins_dds klasörüne otomatik olarak yüklenecektir.

LFS Üye Olmak - LFS Üyelik

LFS oyununu bilgisayarımıza yükledikten sonra oyunu oynayabilmek için kayıt olmamız gerekir. Eğer oyunu Z Patch ile oynamak istersek şunları yapmamız gerekir ;

1- www.lfs.net sitesinde sağ üst tarafta Login penceresi bulunmaktadır. Burada ''Create A New Account'' butonuna tıklıyoruz. Çıkan sayfada ;

Username:  Bu kısma bir kullanıcı adı belirleyerek giriyoruz.

Email address: Mail adresimizi bu kısma giriyoruz.
Where did you hear about LFS? : Bu kısımda siteyi nereden öğrendiğimiz sorulmaktadır. Seçeneklerden herhangi birini seçiyoruz. Eğer seçmezsek
No reference has been entered (where did you hear about LFS?)hatası alırız.
Password : Bu kısma seçeceğimiz parolamızı yazıyoruz.
(Belirleyeceğimiz şifre en az 6 karakterli olmalıdır. Aksi taktirde “Password has too few characters. The minimum is 6 characters (now: )” hatası alırız.
(Belirleyeceğimiz şifre ardışık sayılardan oluşmamalıdır. Eğer oluşuyorsa “You should never have an ascending numeric WEBpassword” hatası alırız.
Re-type the same password : Şifrenizi tekrar yazıyoruz.
Mail adresimize gelen aktivasyon maili ile aktivasyon aşamasını tamamladıktan sonra belirlediğimiz kullanıcı adı ve şifreyle Live For Speed’e girdiğimizde ana ekranda yer alan “Live For Speed’i Aç” butonuna tıklayıp bilgilerimizi girerek demo oyuncusu olarak oynamaya başlayabiliriz.


Popüler